Volver FICHA DE BLOG
Cultius Culturals

cultiusculturals.blogspot.com.es/

Blog que nace en febrero del 2013 de la mano de tres historiadores del arte que habían estudiado juntos en Tarragona. No sólo esto: la carrera, la ciudad, la noche, los viajes, etc los habían hecho crear un vínculo que, un golpe acabada la vida universitaria, se convertiría en la necesidad de crear algo conjunta, algo que mantuviera unida esta amistad. 
Desde Londres, desde Barcelona, desde Tarragona, queremos traer este blog hasta la universalidad.

No sólo esto. Cultius Culturals nace de querer explicar cosas en el mundo, de experimentar con las redes y hacer difusión de ideas que, a nosotros, nos parecen interesantes.

Categoría: Blog activo
Orientación: De opini√≥n
Idiomas: Catal√†, Espa√Īol
  Temas:

Turismo cultural
Industrias culturales (general), Literatura y edición, Patrimonio
Autor: Guiomar Sánchez Pallarès, Gabino Martínez Muñoz, Ricard Gispert Parra y Antoni Obiols Jornet.
Ricard Gispert Parra
Sabadell, 1989
Història de l’Art a la URV. Actualment resident a Londres de voluntari en un petit museu. Apassionat del teatre i els musicals.

Antoni Obiols Jornet 
@AntoniObiols
Falset, 1989
Llicenciat en Història de l'Art a la URV, Màster en Patrimoni Artístic i Cooperació Cultural, especialitat en Conservació Preventiva.
Dins el món de la Cultura cal defensar la necessitat de transmetre i conservar el patrimoni. Actualment em dedico a la formació de públic infantil en museus.

Guiomar Sánchez Pallarès
Tarragona, 1989
Història de l’Art a la URV i Gestió del Patrimoni Cultural a la UB. Amant de l’art, la literatura i els viatges. Passió per la didàctica i la difusió de la cultura.

Gabino 
Martínez Muñoz
@gabinotgn
Tarragona, 1989
Història i "Societats Històriques i Formes Polítiques a Europa" a la URV. Sempre interessat per allò que NO expliquen els museus d'història.


ÚLTIMOS POSTS

#2anysCultius

Nova pàgina del CultiusCulturals.catAquest mes de febrer fem dos anys i tornem a presentar moltes novetats! La primera i més evident és el nou dis...

Què és Art?

Art és.

Porteu-vos bé o en comptes de St. Nicolau vindrà el Krampus

Cel gris clar tirant a quasi blanc, arbres despullats i camps adormits esperant l'arribada de la primavera, carrers buits i fred sec que no cala pe...

De l'Art en el Seté Art

 Ahir es va estrenar als cinemes espanyols Mr. Turner, la nova pel¬∑l√≠cula de Mike Leigh protagonitzada per Timothy Spall i on es narra la vida d'un...

Fotografia i activisme. Genoveva Seydoux

L'entrevistem fent el vermutFotoreportera, sociòloga, escriptora, activista… ens trobem al centre de Tarragona; al pis de la Genoveva Seydoux, El G...

BUSCADOR DE BLOGS
 
 
Búsqueda avanzada:
 
Por Sector cultural
Por Áreas de gestión cultural